Anasayfa  |  ODTÜ  |

Yönetim Paneli
  >> E-hizmetler >>Ders Değerlendirme Anketi
Ders Değerlendirme Anketi

Öğretim üyelerinin verdiği derslerin sunumu ile ilgili öğrencilerden geri bildirim almak amacıyla hazırlanan anket öğrenciler tarafından doldurulmaktadır. Programa açık olduğu dönemlerde https://evaluation.metu.edu.tr adresinden erişebilmektedir.

Program açıldığında öğrencinin aldığı tüm dersler ekranda listelenmektedir. Kayıtlı olunan derslerin tamamına bir oturumda cevap verileceği gibi farklı oturumlarda da cevap verilebilmektedir. Cevaplar veri havuzuna atılırken öğrenci bilgilerinden arındırılarak kayıt yapılmaktadır.

Öğretim üyelerinin dönem içinde vermiş oldukları tüm derslerin üniversite, fakülte ve bölüm bazında ankete  verilen cevaplara göre değerlendirilerek ortalamaların hesaplanması yapılmaktadır. Yetki düzeyine göre rektör, dekan, bölüm başkanı ve öğretim üyelerinin tüm ortalamalarının “View_Evaluation” programı aracılığı ile takip edilmesi sağlanmaktadır.