Sistem Yönetimi Grubu için Sistem Yöneticisi Arıyoruz!!! (Ref Kodu: SYG)

İlan Tarihi: 12.10.2021

Son Başvuru Tarihi: 24.10.2021

Kurum: Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Pozisyon: Sistem Yöneticisi

Çalışma Şekli: Tam zamanlı

Görev Yeri: Ankara

Yapılacak işin Niteliği: ODTÜ-BİDB Sistem Yönetimi Grubu’nun sorumluluğunda olan Linux, UNIX tabanlı işletim sistemlerinin ve bu işletim sistemleri üzerinde yer alan sunucu uygulamaların yönetiminde ve idame çalışmalarında yer almak, servislerin 7x24 sorunsuz çalışmasına katkı sunmak.

Aranan Nitelikler:

• Sistem Yönetimi konularında bilgi sahibi olması,
  • Herhangi bir Linux, UNIX dağıtımı kurulum, yapılandırma ve yönetiminde deneyim sahibi olması,
  • Sunucu sanallaştırma teknolojileri konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olması,
  • Veri yedekleme teknolojileri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olması
  • En az orta seviyede işletim sistemleri ve ağ servisleri/protokolleri seviyesinde bilgi güvenliği pratiğine sahip olmak
  • İlgili alanlarda lisans ve tercihen tezli yüksek lisans mezun olmak
  • En az temel seviyede işletim sistemleri ve ağ servisleri/protokolleri seviyesinde bilgi güvenliği pratiğine sahip olmak
  • En az orta seviyede teknik ingilizce okur-yazarlığı
  • En az BASH olmak üzere betik dilleri bilgisi ve geliştirme becerisine sahip olmak
  • En az orta seviye programlama becerisine sahip olmak

Başvurular 24.10.2021 tarihine kadar referans kodunu belirterek aşağıdaki adrese elden, faks ya da e-posta ile yapılabilir.

ALES, YDS, KPDS, ÜDS, TOEFL vb. sınavlara ait puanlarınız varsa başvuru bilgileriniz arasında belirtiniz.

İletişim Bilgileri:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:1, 06800, Çankaya, Ankara

Tel: (0312) 210 3327 – İnsan Kaynakları ve İdari Destek Birimi

Faks: (0312) 210 3303

E-posta:bidb-ik@metu.edu.tr

Tüm başvurular gizli tutulacaktır.