Kullanıcı Hizmetleri Kapsamında Kısmi Zamanlı Çalışacak Öğrenci İlanı

İlan Tarihi: 03.01.2022

Son Başvuru Tarihi: 31.01.2022

Grup: Kullanıcı Hizmetleri Birimi

Yapılacak işin Niteliği: ODTÜ Personel ve Öğrencilerine BT Hizmetleri sunulmasında yardımcı olmak

Çalıştırılacak Kısmi Zamanlı Öğrenci Sayısı: 2

Haftalık Çalışma Süresi: En fazla 15 saat

Çalışma Şekli: Ofiste

Bir saatlik çalışma karşılığında ödenecek brüt ücret: 2021 yılında lisans öğrencileri için brüt 10,03 TL. lisansüstü öğrencileri için brüt 12,93 TL'dir.

*Aranan Şartlar:

• Tezsiz yüksek lisans ve özel öğrenci hariç olmak üzere Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne kayıtlı öğrenci olmak.
  • Disiplin cezası almamış ve/veya hakkında disiplin soruşturması açılmamış olmak,
  • Kayıt donduran öğrenci veya yabancı uyruklu öğrenci olmamak.
  • Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, kısmi zamanlı öğrenci olarak görevlendirildiği dönemde eğitimini hiçbir şekilde uzatmamış olduğunu belgelemek.
  • Lisans öğrencilerinin en az 5. dönem öğrencisi (Hazırlık dönemi hariç) ve not ortalamalarının ise en az 2.50 / 4.00 olması Lisansüstü öğrenciler için not ortalaması en az 3.50 / 4.00 olması
  • Yetim maaşı ve nafaka hariç, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.
  • Daha önce sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak.
  • Şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrenciler için sadece normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak şartları aranır.

Aranan Nitelikler:

• Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencisi olmak (Tercihen)
  • İnsan İlişkileri konusunda başarılı olmak
  • Ekip çalışmasına uyumlu olmak
  • Sorunlara pratik çözüm üretebilme becerisi
  • İş disiplinine sahip olmak.

Ön Değerlendirme için Gerekli Belgeler:

• Özgeçmiş
  • Not çizelgesi (Transcript)
  • Disiplin durumunu gösterir belge

Başvurular 31.01.2022 tarihine kadar aşağıdaki adrese e-posta ile yapılabilir. Başvuru yaparken tercih edilen ilan(lar) belirtilmelidir.

İletişim Bilgileri:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:1, 06800, Çankaya,Ankara

Tel: (0312) 210 3301

Faks: (0312) 210 3303

E-posta:bidb-ik@metu.edu.tr

Tüm başvurular gizli tutulacaktır.

*Gereken belgeler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından edinilebilir.