Coursera Kampüs Programı - Temel Plan (Coursera for Campus - Basic Plan)

Coursera Kampüs Programı - Temel Plan (Coursera for Campus - Basic Plan) üyeliği 1 Ekim 2021 tarihi itibariyle yenilenmiştir. Yenilenen plan dahilinde aşağıdaki koşullar geçerlidir:

• Yenileme tarihinden önce devam eden bir kursa kaydolmuş öğrenciler bu kursa ücretsiz olarak devam edebilirler veya yeni bir kursa ücretsiz kayıt olunabilir.
  • Yenilemenin Rehberli Proje (Guided Projects) kayıtlarına herhangi bir etkisi olmayacağından, öğrenciler Rehberli Projelere sınırsız erişim sağlamaya devam edebilecektir.

Coursera Kampüs Programı - Temel Plan imkanından yararlanabilmek için aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra, metu.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz ile "Middle East Technical University Campus Program - Coursera for Campus Basic plan" isimli programa katılmanız yeterlidir.

Programın ODTÜ tarafındaki takibi UZEM (ODTÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından yapıldığından, programla ilgili sorular odtuzem@metu.edu.tr adresine yönlendirebilir.

Program hakkında detaylı bilgi için:

Konuyla ilgili olası soru ve sorunlar Learner Help Center sayfası üzerinden doğrudan Coursera'ya da iletilebilir.