Enformatik Grubu için Web Geliştirici Arıyoruz!!! (Ref Kodu: EG)

İlan Tarihi: 16.11.2020

Son Başvuru Tarihi: 30.11.2020

Kurum: Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Pozisyon: Web Geliştirici

Çalışma Şekli: Tam zamanlı

Görev Yeri: Ankara

Yapılacak işin Niteliği:   ODTÜ ve BİDB web sayfaları ile BİDB bünyesinde talep edilen web sayfalarının Grafik Tasarımcı ile birlikte tasarımını gerçekleştirmek ve gerekli programları hazırlamak.

Aranan Nitelikler:

• Mühendislik Fakültesi bölümleri, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinin birinden lisans derecesine sahip olmak
  • CSS3 ile HTML5 ve duyarlı tasarım (responsive design) konularında bilgili olmak; tasarımdan HTML ve CSS'e aktarım yapabilmek
  • İçerik Yönetim Sistemleri konusunda bilgili olmak (tercihen Drupal ve Wordpress konularında)
  • Veritabanı sistemleri konusunda bilgili olmak (tercihen PostgreSQL ve MySQL konularında)
  • Web Geliştirme Çatıları ile Programlama (tercihen PHP) Teknolojileri/Metodolojileri konularında bilgili olmak
  • Unix/Linux işletim sistemleri konusunda bilgili olmak
  • İyi derecede İngilizce bilgisi,
  • Özdenetim yapabilme ve kendi kendini yönlendirme becerisi,
  • Sözlü ve yazılı iletişim kurma becerisi,
  • Yüksek çalışma motivasyonu,
  • Takım çalışmasına yatkınlık,
  • Askerlik ile en az 2 sene ilişiği bulunmaması (erkek adaylar için)

Başvurular 30.11.2020 tarihine kadar referans kodunu belirterek web üzerinden veya aşağıdaki adrese elden, ya da faks veya e-posta ile yapılabilir.

ALES, KPSS, YDS, KPDS, ÜDS, TOEFL vb. sınavlara ait puanlarınız varsa başvuru bilgileriniz arasında belirtiniz.

İletişim Bilgileri:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:1, 06800, Çankaya,Ankara

Tel: (0312) 210 3301

Faks: (0312) 210 3303

E-posta:bidb-ik@metu.edu.tr

Tüm başvurular gizli tutulacaktır.