-A A +A

Öğrenci Portalı Açıldı

You are here

Değerli Mensuplarımız,

OİBS üzerinden kullanılan programlara tek kullanıcı kodu ve şifre ile tek adresten ulaşılabilen bütünleşik ‘Öğrenci Portali’, tasarımı yenilenerek kullanıma 22 Aralık 2017 tarihinde açılmıştır. https://student.metu.edu.tr adresinden girilebilecek Öğrenci Portali ile

* Online başvurulara (İngilizce Yeterlik, Çift Ana dal/Yan Dal, Yatay Geçiş, Bütünleme, Kayıt Sildirme, Askerlik (Lisansüstü Öğrenciler),Yüksek Lisans ve Doktora, Erasmus+ ICM (Avrupa Dışı), Erasmus Staj, Erasmus Avrupa, Ödeme İade, Burs/Yurt başvurusu, Kimlik Kartı Başvuru)

* Akademik ve özlük bilgilerine (Adres Güncelleme ,Transkript, Karne, Ders Programı, Müfredat, Tez Danışmanı Atama, Kısa Mesaj Sistemi, Kullanıcı Hesap Yönetimi Sistemi)

* Çeşitli listeleme ve raporlamalara (Program Detay, Program Ders Detaylar, Ders Kapasitesi, Ders Değerlendirme, Ders Kategorileri, İngilizce Yeterlilik Sınavı) erişim sağlanmıştır.

Soru ve sorunlarınız için Bilişim Destek Ekibimize ODTÜ BİDB ana sayfasındaki “Bize Ulaşın” bağlantısından ve "hotline@metu.edu.tr" e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.